Nova 10 år

Igår fyllde min älskade spaneil 10 år! Tänk att tiden går så fort, vill ha kvar henne för alltid. Hon firade sin födelsedag hemma hos mamma och pappa med sitt vanliga lyxliv där.

Ni som har saknat Nova i bloggen kan jag upplysa om att hon har fått bott hos mina föräldrar under hela hösten, anledningarna till detta beslut är att hon som trogen familjehund skall hålla mamma sällskap nu när båda barnen är utflugn samt att hon hjälper min far med sin rehabilitering. Han opererade sig nyligen och då har hon hållit honom sällskap under rehailiteringen samt följt med på alla promenader som han har gått. Tror aldrig Nova fått så mycket promenader som nu, vad sägs som 3 st 1 timmes promenader per dag? Det ä ganska imponerande men jag vet inte vem som blir mest trött av det enligt mammas rapporter, jag kommer i allafall få tillbaka en senior i väldigt bra kondition när hon äntligen får komma tillbaka hit. Vi längtar både hon och jag, älskade skrutt.

Bjuder på en bild från U-SM i sommras, det är svårt att tro att hon är 10 så fräch som hon är.

2 Responses to “Nova 10 år”

  1. Grattis Nova! 😀 😀

  2. Grattis på 10-årsdagen Nova! 😀

    Och oroa dig inte Sandra, jag var uppe sedan länge när du ringde, däremot gick jag omkring som en zombie hela förmiddagen. Nu är det bättre efter ett par timmars eftermiddagssömn…

    Självklart ska vi träna rutan ihop – jag lär behöva en del hjälp för att få till det. 😉


Leave a Reply