Nedprioriterad

Snart ett helt år sedan jag postade något här och det är verkligen inte för att det inte händer något som jag inte postar. Det är väl snarare så att det händer lite för mycket i riktiga livet för att jag ska hinna med och ha ett “liv” på internet.

I mångt och mycket beror denna bloggtorka på att jag jobbar för mycket. Har fått dra ned på studierna och börjat jobba på Ica, detta har tagit mer tid och kraft än vad jag har velat och efter julen blev det ännu värre. Min förhoppning är att det ska vända väldigt snart.

Men det är inte bara jobb i livet för tillfället men det är inte bara roligheter. Keep har under hela vintern varit okej i sina ben för att i februari ta en sväng för det värre. Efter lång utredning och en vända till Strömholm för undersökning och titthålsoperation så har vi upptäckt att han har en skadad sena i bogen och trasigt brosk i själva bogleden. Super trist och inget som veterinären kan göra något åt. Vi hoppas och håller tummarna för att han ska svara på friskvården och kunna återgå till ett normalt liv, hur hårt vi kommer köra får vi se. Men han måste kunna hålla för ett aktivare liv för hans egen skull.

Men inte bara tråkigheter har hänt heller, utan en hel del roliga saker också. Till exempel har jag gått och startat företag, med fokus på hundträning och planen är att jag ska börja hålla en hel del kurser. En annan rolig sak som har hänt är att jag har gått och blivit med valp. Lite oplanerat och spontant men ändå inget främmande då jag varit på jakt efter en till hund i ett halvår och funderat på det i ca 3. Det känns verkligen super och jag har stora förhoppningar på den lilla. Med förhoppning om att jag har tid att skriva här snart igen så tänkte jag inte skriva mer om valpen, utan det får bli en annan dag.

Välkommen till flocken!

Noble Nadirs Tarzan

“Easy”


Leave a Reply