Upp som en sol…

… och ned som en pannkaka.

Helt klart så jag kan förklara mina senaste agilitypass med Keep med detta talesätt.

I lördags var jag på Mälarö BK tillsammans med Camilla och hundarna, där körde jag den första lektionen på online kursen jag går för Klickerklok. Super rolig kombination som gick betydligt bättre än förväntat, självklart rum för förbättring men jag var supernöjd.

I dag tänkte jag att jag skulle hinna med lite agilityträning innan vi skulle iväg och fira valborg. Kanske inte bästa dagen att träna på med tanke på att jag hade varit vaken sedan 5 på morgonen pga arbetet samt att jag bara hade sovit runt 4 timmar den natten. Jaja om man ska sattsa så får man väl köra i alla väder tänkte jag och drog iväg till SoSuBK för att köra variant 2 på lektion 1. Stort misstag! Usch vad dåligt det gick och jag var riktigt missnöjd med min egen prestation. Keep är alltid bäst, även om jag kanske inte riktigt tänkte det just när jag var där. Det bästa var i allafall att jag fick båda träningarna på film och att min instruktör Fanny kunde komma med bra tips och råd när jag hade en dålig agilitydag.

Det var verkligen guld värt, för hur många gånger tränar man inte och det går riktigt uselt, sedan när man är på kurs för att visa upp “problemen” så kommer dom aldrig fram. Hunden och en själv går klockrent kombination på kombination. Visst är sånt bra för självförtroendet, men det ger ju ingen indikation på vad som behöver tränas på. Så Keep och jag fick egentligen ut mest av det riktigt dåliga passet och listan över saker vi behövder träna växte en hel del. Så nu är vi riktigt revansch sugna.

Bra kombinationen

Mindre bra kombinationen

I morgon ska vi på clinic för Maria Brandel, hoppas få ut massor av matnyttigt ur denna tripp till Kungsör.

2 Responses to “Upp som en sol…”

  1. jag tycker det ser bra ut 🙂
    sv; hoppas du kan tävla på nynäs 🙂

  2. sv; låter skit bra 😀 jag köra gärna dom där banorna som du bör köra för online kursen.
    nejdå, jag missade inte din “bil olycka”. hahaha.
    Ses imorrn 🙂


Leave a Reply