Tävling vs Tävling

Skrivet 29 april

Fick idag erfara hur hårt det egentligen är att jobba. På kvällen när jag gick och la mig var planen att jag skulle gå upp och åka till Vallentuna för att göra årsdebut på morgonen och då i rallylydnad. Men när jag vaknar på morgonen så strejkar hela kroppen, den vill verkligen inte gå upp hur mycket jag än försöker. Kanske inte så konstigt då man jobbat över tio timmar per dag, 6 dagar i rad, kan man ju tänka sig såhär i efterhand. Dock var jag grymt besviken på mig själv när detta inträffade och jag kände mig verkligen sämre än sämst och lyckades efter två timmars extra sömn dra mig ur sängen för att försöka väcka kroppen genom att ta en dusch.

Mitt i all min bitterhet så inser jag att jag hade dubbelanmält mig just denna dag och att vi även var anmälda till en agilitystart. Så samtidigt som jag i lugn och ro äter frukost så letar jag reda på PM:et och inser att jag gått och väl hinner ta mig till Nacka innan min klass drar igång. Så tar allt i den takt som kroppen tycker är okej och packar in oss i bilen för att påbörja den korta resan söderut.

Väl där träffade vi på massor av vänner och bekanta som man inte träffat på flera månader. Jag blev alldeles lycklig av att få träffa alla dessa underbara människor och bara det gjorde resan värd. Efter allt mingel var det dax för bangång och uppvärmning. Tog det väldigt lugnt och jobbade verkligen igenom Keep för att kolla så att hältan inte skulle komma tillbaka, vilket den inte gjorde, så det var bara att ställa sig på startlinjen och njuta av ögonblicket. Tyvärr blev det ingen film på loppet  men bjuder på banritningen istället.

Hoppklass 1

Älskade hund, efter 2 veckors total vila går han in och kör som om han var född till detta. 0 fel och en 6:e placering, vilket i detta startfält räckte till pinne och då även uppflyttning.

Ibland är visa saker bara menade och tydligen var det menat att vi just den dagen skulle tävla agility. Bäst av allt är dock att jag inte sett något av hältan efteråt. Det spelar ingen roll hur många pinnar, priser och placeringar vi tar, mina hundars hälsa är det absolut viktigaste för mig

3 Responses to “Tävling vs Tävling”

  1. Wow vad kul. Grattis till en ohalt keep och uppflyttning ! Kul att du gillade designen på hemsidan 😀 Välkommen tillbaks 😉

  2. grattis grattis 😀 synd att vi missade starten både live och på film :/

  3. sv; tack så mycket 😀 kommer du till nynäshamn och tävlar :D?


Leave a Reply