Leker Superwomen

Ja det är inte lätt ibland, försöker för tillfället jobba fulltid, plugga halvtid, träna hund på hög nivå, träna mig själv samt ta hand om hushållet och vara en bra flickvän. Just nu känns det som om jag failar på allt allt utom det första. Vissa saker har jag gett upp på att lyckas med under tiden jag jobbar såhär mycket. En sak är dock säker min första lediga dag efter på lördag så ska jag sätta mig ned och vrålplugga, så man blir av med något för ett par månader i alla fall.

Keeps vila är snart över och han får nu mer röra sig som vanligt på promenaderna. Jag har dock lagt in några minuters uppvärmning och nedvarvning i koppel, i början och slutet av varje promenaden. En väldigt lätt sak att göra för att spara på sin hund, men som jag dock har slarvat med. I helgen ska vi ta nya  tag och förhoppningsvis göra tävlingsdebuten för i år, inget allvarligt bara lite aktivering och flum från vår sida. Jag ska även iväg på bal en av kvällarna, så jag fick lov att prova klänningen häromdagen och till min glädje så kommer jag fortfarande i min balklänning som jag hade när jag slutade 9:an. Det är många år sedan, så jag är ganska stolt över att fortfarande komma i den. Tur man har hund så man håller sig slimad;-)

One Response to “Leker Superwomen”

  1. sv; haha ja det gäller verkligen att super träna dom där KF:en nu 😀 tack 😀


Leave a Reply