Vittrings inlärning

Roligt att det är så många som verkar intresserade av mina prototyper, jag hoppas verkligen få tid, ork och ekonomi att kunna driva på det fullt ut.

En annan sak som personer har frågat efter är film på den nyligen ompåbörjade vittringsapporteringsinlärning.  Som jag sa tidigare så har jag frångått post-it-lapp modellen för tillfället och testar specialsök varianten. Hade jag haft en yngre hund hade jag påbörjat luktdiskriminerings träningen med att kunna skilja och markera en speciel tesort från andra. Men eftersom jag inte har någon unghund hemma så får någon annan anta utmaningen.

Idag har vi legat lågt och försökt ladda batterierna inför i morgon då jag ska jobba för första gången sedan jag var sjuk. Dock har vi sysslat med grundskötsel så som bad, kloklippning, avmaskning och tvätt av hundsaker vilket sedan avslutades med massage och film. Mysig dag helt enkelt även om snöblasket kanske inte var det bästa att åka bil i på morgonen, speciellt inte med bakhjulsdrift. Men vi överlevde den turen också och jag känner mig riktigt pepp på att åka och jobba i morgon. Dock är jag ännu mera pepp på att komma hem och fortsätta med vittringsträningen.

Här hittar ni filmen på dagensvittringsträningen: Youtube


Leave a Reply