Sjukdagar i dubbelbemärkelse

Jaha inte nog med att Keep blev dålig, matte passade på att följa samma väg kort därpå. Hade sett fram emot två dagars ledighet på rad vilket jag inte haft på ca 1,5 månad. Detta tyckte tydligen min kropp också och passade på att utnyttja detta till max. Feber, frossa, huvudvärk och magont har följt mig i omgångar de senaste dagarna.

Keep mår dock bättre. Han ömmar inte längre över ryggen och jag kan endast se att han haltar till ibland när jag anstränger mig för att se det. Förhoppningsvis var det bara en kaka på kaka variant som gav det kraftiga utslaget. Dock kommer han få fortsätta ha koppelvila fram till nästa lördag och har jag inte sett något då ska han få köra lite rally (tävla). Sedan hade jag tänkt försöka sätta igång honom lite långsamt efter det och håller då tummarna för att det inte kommer tillbaka.

Jaja så  mindre roliga dagar hemma hos oss, men jag kan meddela att vi har det mysigt i sängen Keep och jag i allafall:-)


Leave a Reply