Vägrar inse…

… att jag faktiskt kanske är sjuk. Kroppen vill inte alls som sinnet för tillfället och jag anstränger mig till det yttersta för att  ignorera kroppens signaler, även om jag vet att det inte är bra att göra det.

Jaja inget som lite fårmys, pojkvänsmys och hund träning kan bota, samt en hel del sömn förstås. Snälla arbetskamrater underlättar ju också, speciellt då man kan få smitta en timme tidigare än schemalagt.

Påsken för min del kommer inledas och avslutas med jobb, där emellan ska jag försöka hinna med lite påskmiddag, träning och tävling med hunden samt lite fotografering. För att inte tala om att jag ska försöka presentera resultatet av mitt nygammlaprojekt som jag talade om tidigare, har lyckas slutföra fas 1. Så sjukt nöjd med mig själv och resultatet.


Leave a Reply