Nygamla projekt

Idag har jag tagit tag i ett av mina gamla projekt som har legat på is i nästan ett helt år pga av ekonomiska förhinder. Jag har lyckats förvandla vardagsrumsgolvet till en liten hemma verkstad och nu sitter jag och väntar på att limmet ska torka på två olika prototyper av hinderstöd.

Under en längre tid har jag sökt efter agilityhopphinder att kunna träna hemma på. Mina krav på hindren var nämligen att de skulle vara lätta att bära på, enkla att förvara samt stå stabilt oavsett underlag och inte minst vill jag att de ska vara billiga. Detta är något jag saknar i den svenska marknaden av agilityhinder, så därför bestämde jag mig för att försöka producera egna. Kanske inte en helt klok ide, men jag har aldrig ansett mig vara ens någorlunda smart så jag kastade mig hals över huvud in i detta projekt. Detta var alltså nästan ett år sedan och hälften av hindermaterialet har legat i förrådet på inväntan att jag skulle lyckas få tag i resten av materialet.

Så idag lyckades jag köpa en liten mängd av det jag saknad och har lyckats göra ETT hinder klart, jag väntar spänt på att jag ska få gå ut imorgon och testköra hindret.

Glöm uppmärksamma en vis händelse i bloggen. Den 14 mars fyllde Keep 4 år, detta firades med pannkakstårta.

One Response to “Nygamla projekt”

  1. grattis keep 🙂


Leave a Reply