Kurs för Eva-Marie

Jag har under sensommaren fått äran att gå kurs för Eva-Marie Wergård genom klubben. Det var en blanda kompott av förare och hundar, men alla var helt klart super duktiga. Eva Marie var som vanligt inspirerande och otroligt engagerad, verkligen super att gå kurs för.

Kursen var på tre tillfällen och Keep och jag fick verkligen möjlighet att slipa på våra handlings skills, samt att börja köra ihop oss på riktigt. Känns som om Keep växte för varje kurstillfälle som var och han blev mer och mer självsäker. Sedan testade vi att se hur han svarade på lite olika val i handlingen genom att klocka honom, något som verkligen talar klarspråk. Går verkligen inte att försöka komma med undanflykter när klockan klart och tydligt säger vad som går fortast. Så nu mer tror jag inte att jag kan kalla Mr K för långtsam border collie, för farten har verkligen ökat med varje bana vi har kört. Men än så länge är han inte för snabb för att springa ifrån matte på agilityplan, vi får se när det kommer.

Här kommer lite halv bra bilder från tillfälle 2 på kursen.

Yoda

Bilbo

Zoro

Ärtan

Ella

“Stacketvallarna” Ella och Siri – Fotade av Ida Eklöf


Leave a Reply