Mer agilityträning

Idag var Camilla och jag och tränade agility igen, de blev finputsning av slalomingångar, serpentiner och thredlar. Threadlarna var under all kritik för Keeps del så det behöver jag verkligen ta tag i, dock gick träningen att vända på kommando lite bättre men även här behöver vi träna mer.

Kameran fick följa med så jag kunde ta lite kort på underverket som precis hunnit fylla 11 veckor.

Gin

Tror du jag går på den lätta? Tycks Kes tänka;-)

De ska börjas tidigt :-p

Ekipage bild;-)

Efter träningen så bar det av till föreläsning för min del, som tur var va jag sen för mitt sommarjobb ringde på vägen dit och undrade om jag ville hoppa in och jobba dagen efter. Hade jag varit i tid till föreläsningen hade jag missat samtalet. Så när jag kom hem från skolan så var det bara att packa en väska och bege sig ned till Hölö, självklat stannade vi på Agdala för lite vallning på vägen ned. Lite svårt var det dock för man såg knappt hunden, men de var riktigt mysigt med dimman och månen. Tur man inte är mörkrädd.

Keep hade inga problem att förstå konceptet med nattvallning

One Response to “Mer agilityträning”

  1. Ååå va fina bilder!! 😀 orkar du skicka? 🙂


Leave a Reply