Husdjursmässan

Inte lätt att hinna berätta om allt för tillfället då jag är i slutveckan på en kurs i skolan, tenta i övermorgon och jag har inte kommit igång igen sedan jullovet. Hela kroppen är helt mör efter allt omkring flängande under julen och inte tala om huvudet som mer eller mindre tog en extra veckas semester. Hoppas att den kommer tillbaka snart för det kommer bli en tuff period kommande månad, eller vad sägs om tre tentor under en månad. Först tenta på fredag sedan börjar jag en ny kurs som jag har första tentan på inom två veckor efter kursstart, sedan gör vi ytterliggare en tenta efter två veckor till. Så all teori på en 15 hp kurs ska vi göra och tenta på fyra veckor, tur att ämnena är mina favoriter. Etologi!

Det var inte meningen att detta inlägg skulle handla om skolan utan om det titeln avslöjar: Husdjursmässan 2011.

På torsdagen den 4 januari anordnade Österåkers BK en dubbel klass 2 tävling och trotts utebliven träning så hade jag anmält Nova till den. Nu fick hon inte starta alla klasser utan en agility- och en hoppklass tyckte jag räckte. Kan säga att hon väldigt snabbt slank ut genom dörren på morgonen när Ida kom för att hämta oss och hon var ännu mer nöjd när Keep fick stanna kvar hos mamma och pappa. Först körde vi en hoppklass där vi verkligen var ur fas, jag har enbart kört Keep under hela hösten och det var en väldigt ovanlig känsla att köra Nova. Detta resulterade att jag höll på att springa in i ca hälften av hindren samt att jag gjorde ett riktigt dåligt handlings val. Inte helt lätt men i andra klassen hade vi börjat få tillbaka lite känsla, dock så låg en tunnel under balansen och av någon anledning ville inte Nova ta hindret då. Utan hon hoppade av på uppfarten två gånger innan hon fick en stor puss på pannan och en kram, sedan tog vi snabbaste vägen ut för att dela på köttbullarna som återstod. Mamma avslöjade dagen efter att hon hade varit väldigt nöjd när hon kom hem så det var verkligen värt att missa HI träningen och få känna av sin allergi lite (tål inte dammet och hade glömt min medicin). Allt för min nästan döva princessa <3

Har under jullovet lyckats plockat ut massa roliga saker ur min gamla dator där bland massa gamla agility bilder på Nova, håll till god från en försvunnen tid.

<3 <3 <3

7 Responses to “Husdjursmässan”

  1. oj jisses vad snabb du var på att läsa dagens inlägg! =p TACk så jättemycket! nä bara tre kvar, finns lite tävlingar jag tänkte anmäla till faktiskt. Hade inte en tanke på sm innan förra helgen men nu har vi som sagt bara några kvar.. så bara köra på, eller vad säger du? 😉

  2. nä alltså tre kvar totalt =p 1 i hoppklass och två i agility. Ja precis, kan ju inte tro att det är alltför lätt! men när vi ändå är i form och det finns tid för lite tävling så kan jag ju passa på. Mina cert vill jag ju ha ändå och pinnarna kommer bara som en bonus för mig 🙂

    Borde ses o träna snart! fast vet iof inte var man ska ta vägen i detta väder =s

  3. fast nu kontrollerade jag mina pinnar och vi har bara fyra, två i varje =p

  4. B.C och W.K planerna får vänta. Det är beräknat till 12e maj. Tur att jag inte tränar Agility! Ska jobba inför lägrespåret nu i vår, vi har ju typ allt klart redan men varför inte träna lite till. Jag ska försöka att debutera 3an den helgn som lydnadstävlingen är. Skulle vara skönt att bli uppflyttad till elit i år. /Fia

  5. ja de vore ju kul =D

  6. Fina fina Nova – still going strong! 😀

  7. SÖT 😀


Leave a Reply