Nova 11 år

Idag fyller min prinsessa 11 år, kan inte förstå vart tiden tagit vägen. Hon har närstan varit med mig halva mitt liv min lilla skrutt. Dagen firar hon hemma hos mamma och pappa förmofligen med massa grattis godbitar ur kylskåpet om jag känner pappa rätt 🙂

Det känns bra att veta att hon har det bra och blir ompysslad även om jag skulle önska en viss klo och öronvård inte bara skedde när jag kom hem, men så har det alltid varit och det är inget hon mår dåligt över. Dock ska hon snart till veterinären för att kontrollera en vätske knöl på kinden, har tömt den en gång tidigare så jag vet att det bara är plasma i den men då den har återkommit på väldigt kort tid så vill jag ha den tömd och uttorkad. Hoppas bara inte att de förespråkar sövning för att göra ingreppet. Det är verkligen inget jag känner mig bekväm med, med tanke på hennes ålder.

Sedan har hon börjat få ganska kraftigt nedsatt hörsel men det är inget hon lider utan bortsett ifrån att hon missar lite godis ur kylskåpet då och då för att hon inte hör att det öppnas.

Annars är hon pigg och kry, och blir verkligen jätte glad när man kommer hem och hoppas varje gång att vi ska ut på äventyr tillsammans. Hon är så söt och jag är så glad att hon bortsett från hörsel knappt visar upp några ålders tecken alls. Sänder henne ofta en tanke och vi saknar henne även om jag vet att hon har det bättre hos mamma och pappa där hon kan få lulla runt bäst hon vill med minimalt antal regler att följa.

Lite bilder från i somras på födelsedagsbarnet, i brist på annat.

3 Responses to “Nova 11 år”

  1. Grattis fina Nova! Hoppas det går bra att tömma knölen, och att de inte vill söva henne. Puss på spanieln!

  2. Grattis Nova!

  3. Grattis i efterskott till fina Nova! 😀


Leave a Reply