Dålig på uppdateringar

Fick en väldigt fin kommentar om att jag är dålig på att uppdatera hemsidan i går. Kommer inte ihåg ordagrant men det gick typ såhär: “jag är dålig på att uppdatera min blogg, men det är lugnt för du uppdaterar sämre än mig”. Väldigt sant och jag har faktiskt funderat på varför jag är så dålig på att uppdatera bloggen. Tror det har att göra med de uteblivna filmerna som jag inte har lagt ut sen sedan ett år tillbaka. Dålig egenskap som jag försöker jobba på och bli bättre på, släppa gamla saker och gå vidare utan att vara helt klar med det gamla.

Nu har jag äntligen fixat fram filmerna och de ligger på min dator, de är nedklippta och väntar bara på lite fin justeringar. Så vi får se hur lång tid det tar att få det klart.

Senaste tiden har det hänt väldigt mycket både i skolan och på hundfronten, kan säga att det är tur att jag inte äger någon antennkabel för jag hade aldrig haft tid med en sådan tidstjuv som tv är för tillfället. Så igen, ni som inte fått något svar på mejl, kommentarer, sms eller annat, jag ignorerar er inte utan har bara väldigt svårt att hinna med allt. Prioriterings listan är lång, vissa saker hamnar långt ned eller skjuts på framtiden. Så har det varit i över tre veckor nu men får förhoppningsvis det lite lugnare nästa vecka innan det är dax för tentapluggandet.

Nu ska jag njuta av en lugn måndagskväll och hoppas att jag hinner fixa med filmerna. Jag kanske även skriver ett detaljerat inlägg om gårdagens tävling!

2 Responses to “Dålig på uppdateringar”

  1. Grattis till upplfyttet!

  2. Vet iaf en som ser fram emot filmtajm 🙂

    Ha det super!!


Leave a Reply