Ibland vill man så mycket…

…men har ändå ingen ork att göra det. Just nu har jag ganska mycket jag borde göra men är på tok för trött för att ta tag i något. Viktigaste sakerna och som jag ska göra under veckan är att skriva labrapport och skriva årsredovisningen för klubben. Jag borde även läsa igen föreläsningar jag missat, skriva hemtentor på distanskursen, kontakta Göteborgs Universitet samt CSN. Jag borde även skriva klart min artikel om rutan inlärning, samt börja skissa och skriva ett inlägg till hundtränaren. Listan kan göras längre men det jag mest av allt vill göra är att läsa CU (Control Unleashed) som jag nyligen börjat läsa och håller med de flesta andra att den är väldigt bra. Har nyligen läst Ruff Love som var sådär, många tycker den är sådär men jag hittade ingen jag inte direkt hört förut eller läst innan. Idag damp även “When pigs fly!” ned i brevlådan, den heter även “training success with impossible dogs” så det är inte en bok om flygande grisar för den som trodde det. Bläddrat lite i den och är riktigt sugen på att börja läsa den också.

Jag har alltid tyckt om att läsa böcker och läser väldigt mycket under vissa perioder, men senaste åren så ha jag inte haft någon större lust att läsa hundböcker då jag inte anser att det kommit ut speciellt många nya intressanta böcker på svenska. Men helt plötsligt har jag kommit på att jag är inte så dålig på engalska som mina betyg säger och då har det helt plötsligt öppnat sig en ny värld av böcker. Så nu har jag en lång lista på engelska böcker att läsa, men jag känner mig lite stressad då jag ligger ungefär 5 år bakom i hundträningslitteraturen. Dax att börja läsa ikap kanske. Sämt och sido, det känns väldigt kul att äntligen kunna läsa och få helt nya insikter i ämnet igen.

Med tanke på det fina vädret idag så tänkte jag bjuda på lite promenad bilder på Keep.

Ibland är det faktiskt jobbigt att behöva gå på promenad

Ganska bra position, men ser du vilken sida han går på? 🙂

Vi passade på att gå förbi 4H och titta på kaninerna, vilket Keep uppskattade

2 Responses to “Ibland vill man så mycket…”

  1. Man får fokusera på en sak i taget, även om man vill göra allt på en gång 😉 Söt kanin! Bra med inhägnad kontrollerad kanin att träna på. 😀

  2. Här har det hänt grejjer sedan jag var inne sist. Kul!!

    Känner igen det där, är så lätt att inget blir gjort när det är mycket som hänger över en. Jag brukar skriva ner allt på en lapp och oftast känns det lite mindre bara jag får kontroll på vad som ska göras, i vilken ordning och hur lång tid det beräknas ta. Herregud vad jag lät tråkig nu, haha det är jag inte 😉


Leave a Reply