Litet livstecken

De som väntar på en sammanfattning över agility kursen får vänta ett tag till, Keep och jag håller som bäst på att vila upp och efter helgen. Vi är båda helt slut både fysiskt och psykiskt efter en toppen helg. Jag hade träningsvärk i armarna när jag kom hem i söndags, så jag kan ju bara tänka mig hur Keep kände sig som ju gjort allt fysiskt. Kan i allafall säga så mycket att det var en händelserik kurs på många sätt och som alltid var det ett rent nöje att få gå kurs för Fanny  och Thomas. Jag känner att jag fått hjälp med de bitar jag saknade kunskap om och nu längtar jag till sommaren så jag kan ta tag i agilityträningen på allvar, är även supersugen på att få omsätta min nyvunna kunskap i kurssammanhang.

Nu skall jag gå tillbaka till att ligga och mysa med Keep i soffan och titta på TV, Jonas är ju helt oplanerat i Åre fram till och med torsdag natt så det är lite ensamt här hemma. Men med tanke på att jag påbörjade en ny kurs i går så har man inte så mycket tid på sig att känna sig ensam. Nej mys i soffan var det, bye!


Leave a Reply