Omtenta eller ej?

Ja det får tiden utvisa nu, förhoppningsvis så tog jag tentan idag och behöver inte göra omtenta i februari. Vill mycket hellre åka ned till Linköping med hundarna och träffa Ida för att träna lydnad och tävla agility. Men det beror ju på hur snällt lärarna rättar;-)

Sitter just nu hemma hos mina föräldrar i Hölö och förberett allt inför morgondagen, då drar jag och Keep till Örebro för att gå Agility Foundation för Fanny och Thomas. Jag längtar verkligen och håller tummarna för att resan gå bra samt att vi får lära oss massa nytt om agility inlärning under helgen, samt att jag får hjälp med att komma vidar i vår agilityträning.

Nej nu skall jag sova, måste ta igen lite sömn efter allt tentaplugg. Har en ganksa tidig morgon framför mig och man vill ju inte vara allt för mossig i huvudet av trötthet när man går kurs. Rapport om kursen kommer i mitten av nästa vecka.

2 Responses to “Omtenta eller ej?”

  1. Håller tummarna för tentan. Kul med kursen, ska bli kul att läsa sen.

  2. Ida, Flisa och Trixa

    Håller också tummarna för att tentan gick bra för dig (och för mig…) för det vore mycket roligare om du tillbringade helgen här med hundträning istället för i en tråkig tentasal 🙂 Ser fram emot att höra vad du lärt dig på kursen!
    Kram


Leave a Reply