Tentaplugg

Nu händer det inte mycket här hos oss, jag har fått tenta ångest och sitter enbart och pluggar. Som tur är slog tentaångesten till i hyfsat god tid och det är iallafall en vecka till tentan, men där imellan så skall jag även hinna med ett prepprov. Samt att vi ikväll åker till Jonas föräldrar, men som tur är kommer vi hem imorgon kväll. Keep kommer älska att få springa lite fritt på landet, matte är verkligen jättetråkig när hon tentapluggar och husse är lite dålig på att roa honom trotts att  de lekar ganska vilt inne.

Längtar dock till nästa helg då jag och Keep skall gå agility grund kurs för Fanny och Thomas, det skall bli så kul. Nej nu skall jag återgå till att gå igenom  föreläsningsanteckningar.

2 Responses to “Tentaplugg”

 1. Åhh, vad roligt med agilitykurs för Fanny och Thomas. Vilken bra start på nya träningsåret!! 😉
  Ev. åker jag till dem i mars på tävlingslydnadskurs, jag inväntar bara besked om när och hur jag ska börja jobba lite helger.

  Hoppas vi kommer ses snart, är så nyfiken på Keepen!!

  Kram Kram

 2. Ida, Flisa och Trixa

  Vad kul att du kommit igång med månadens fundering, ser redan fram emot nästa! Jag hoppas du lär dig mycket nytt på kursen och sen kan du få låna en svart otränad agilityhund att träna med och utveckla din tränarförmåga ännu mer 🙂

  Nu ska jag också kanske börja tentaplugga, har både en riktig tenta och en hemtenta, men min motivation har inte riktigt infunnit sig ännu…

  Kram kram


Leave a Reply