Äntligen hemma

Nu under julen har det varit fullt upp, vi firade julen hemma hos mina föräldrar och stannade sed an några dagar extra. Det har inte blivit någon träning för Keep på flera dagar, men jag tror båda har tyckt att det varit lite skönt med lite ledigt. Tyvärr så blev det inget julkort från oss i år, min dator la tyvärr av dagen innan julafton och jag hade tyvärr inte hunnit skicka ut det innan. Mina föräldrar var så snälla att de gav oss en ny laptop i julklapp, sedan lyckades vi även löda ihop den gamla datorn så att den fungerade igen, så nu har vi två dator men bara internet till en:-( Jag blir bara med och mer irriterad över att ingen vill hjälpa mig med flytten av vårat bredband, funderar seriöst på att byta från bredbandsbolaget till någon annan operatör med bättre service.

Igår kom vi dock hem men på kvällen var vi iväg på 50 årskalas så det blev ingen lugn och ro, idag har vi bara slappat allihop. Jag har dock skrivit lite årsutvärderingar m.m. nu inför nyårsafton kommer lägga ut allt inom de kommande dagarna. Imorgon skall vi stor städa hemma, verkligen inget jag ser fram emot men det måste göras. Nej nu skall fortsätta jobba med utvärderingarna. God fortsättning!


Leave a Reply