Att dela med sig

Har de senaste dagarna haft ganksa många hundträningstankar snurrandes i huvudet och även gamla tankar har bubblat upp, jag har även funderat lite över bloggen och hemsidan. Har kommit på väldigt många bra saker som jag skulle vilja skriva om och dela med mig av till andra, en av de stora anledningarna till att jag skaffade hemsidan var för att dela med mig av mina kunskaper och tankar. Dock har det helt lysst med sin frånvaro, men nu skall jag försöka ta tag i det. Jag har börjat med att skriva ned massor av tankar och ämnen att skriva om i ett dokument, så att jag inte glömma bort dem. Sedan är min tanke för att få till ett lite mer strukturerat skrivande att införa något jag tänkt kalla “Månadens fundering”, som jag skall försöka skriva varje månad under hela 2010. Först var tanken att jag skulle skriva en gång i vecka men det känns som om jag skulle gå ut för hårt och sedan inte orka ända till slutet. Dock kanske jag skriver flera under en månad om jag har väldigt många tankar under en vis period. Ämnena jag redan nu vet att jag vill skriva om är: utställning vs extriörbedömning, steg för steg shejping av diverse trix, att cykla med lös hund, inlärning av rutan med pvc box samt att tänka på vid val av instruktör.

Topcis redan för 5 månader, känns som om jag inte kommer få idee torka i början. (Om det är något jag skall ta upp tidigt eller om jag skrivit om något intressant tidigare i bloggen som ni vill veta mer om så är det bara sända en kommentar.) Tanken med dessa funderingar är att framföra mina ideer, åsikter och hur jag tränar hund, de kommer inte ha några vetenskapliga anknyttningar eller referenser. Detta hade jag tänkt lämna till mina påtänkta artiklar, något som jag också hade tänkt försöka ta tag i under det kommande året. Så för hoppningsvis så kommer 2010 bjuda på många tankar och ideer om hundträning.

2 Responses to “Att dela med sig”

  1. Hallå!!
    Eftersom jag själv just nu håller på och tränar rutan skulle jag gärna vilja läsa lite om hur du lär in den :)))

  2. Inkallning i vardagliga vill jag att du ska ta upp 🙂 Antijakt träning vore inte helt fel heller 😛


Leave a Reply