Du sparkar för f*n inte min hund

Japp nu har det nåt oss också, läst på divere bloggarhur våldet i hundvärden har trappas upp. Dock så hade vi tur då “sparka” innefattar många olika hårdhetsgrader. Det hela började med att Keep och jag skulle åka buss till sökkursen men pga EU möte så var bussen inställd, så efter ett tag när man stått och väntat på bussen var det bara att konstatera att bussen inte skulle komma. Tycker sl.se skulle kunna gett mig ett annat alternativ att åka till kursen, då det uppenbarligen var ett planerat stop på bussarna. Kom utan problem till T-Centralen, det var i bytet till Blå linje som jag skulle gå ned för en trappa och väl nede för trappan så stannar en kvinna som ska ta rulltrappan och lyfter benet och puttar till Keep med fotsulan. Absurt! Jag blir så paff att jag stannar, vi skulle ju bara gå förbi kärringen, vi var inte påväg mot henne (hon skulle åka rulltrappa och jag hade gått i den vandliga trappan) och Keep tittade inte ens på henne, det fanns även massa utrymme så det var inte ett trängt lägge. Ska även tillägga att han gick i et väldigt kort koppel och kunde inte gå längre från min sida än 1 dm. Ändå reagerar hon på detta sätt? När jag stannar så gör hon om det fast hårdare, men tredje gången hon gör det så har äntligen min hjärna kopplat och jag reagerar ordentligt. Skäller ut kärringen efter noter och konstaterar för hela blå linjen att hon inte är klock i huvudet och att hon inte ska sparka min hund. Tror jag växte minst en meter och kärringen måste trott jag var värsta demonen, hon såg livrädd ut och samtidigt väldigt förvirrad ut. Jag slutade dock ganska snabbt  då man såg i ögonen att denna person inte hade alla tomtar på lofter, morrar åt henne att hon inte skall göra om det och skickar iväg henne. Keep har stått tryggt bakom min rygg och så fort jag går iväg är det en annan kvinna som kommer fram och frågar hur det gick, henne hälsar Keep helt oberördt på trotts den tidigare händelsen. Det kommer även en ordningsvakt som frågar vad om hänt, hon går efter kvinnan som sparkade men jag vet inte om hon fick tag i henne. Keep och jag hoppade på första bästa tåg därifrån.

Aldrig råkat ut för något liknande men med tanke på hur mycket trevligt folk jag springer på i tunnelbanan i övrigt som tycker Keep är gullig så var det väl dax för utjämning eller något annat dumt. Hade man bil skulle man aldrig springa på dessa knäppskallar men man skulle även missa alla underbara människor också. En man kom fram och frågade om vi körde freestyle när vi åkte hem då vi stod och generaliserade några konster medan vi väntade på tåget. Det är dom som fortfarande gör att jag vill åka kommunalt igen.

Kursen förflött även den väldigt bra trotts omständigheterna, duktig matte säger jag och pussar en extra gång på min underbara och mentalt starka Keepis.

6 Responses to “Du sparkar för f*n inte min hund”

 1. Jag har också hört folk som råkat ut för liknande. Och mina blev hotade av ett gäng småkillar som sa att de säkert kunde sparka ihjäl mina småhundar. Åh så arg och ledsen jag blev…

 2. Vilken idiot!!! Tyvärr så stöter man ju på sånna ibland.
  På dem bara:).

  kram till er två!

 3. Va är det jag läser??? Vilken jädrans idiot!!! Jag hade oxå blivit helt vansinnig!!!
  Tur Keep inte tog åt sig, de kan ju faktiskt hända….

  Häls. Sari med Hexa+Fay

 4. Ida, Flisa och Trixa

  Fy, vilka idioter det finns!!! Bra att du skällde ut henne ordentligt och att Keep inte tog åt sig!
  Kram

 5. Usch va obehagligt. Skönt att inte Keep tog åt sig.

 6. Camilla med Kiwi

  Det är ju inte klokt! Vilka människor det finns…


Leave a Reply