Rutanträning

Äntligen så har jag tagit tag i Keeps inlärning av rutan, det är bara den och inkallning med ställande som jag knappt har börjat med i tvåans moment. Efter att jag hade sådan underbar framgång med inlärningen av rutan geom att använda en pvc box på Nova så har jag tänkt köra samma metod på Keep. Igår kväll och idag har vi jobbat upp ett intresse för att springa till rutan. Har jobbat med lite olika belöningar, dock var alla högvärdesbelöningar. Sedan har jag även jobbat lite på att jag skall kunna stå lite hur som helst och han fortfarande skall springa till rutan. Det ser riktigt bra ut och vi har även börjat kolla på precision, alla tassar i boxen och inte svänga upp ifrån mig när han stannar. Börjar se riktigt bra ut och så fort han fått några korrekta repetitioner på rad ökar han hastigheten. Så snart gäller det att ta med boxen ut på vägarna för att prova den i olika miljöer. Allt enligt D.A.S.H. för er som kan Susan Garrett.

Nej nu ska jag äta, ska åka på sökkurs om en halvtimme på Stockholms avd.

One Response to “Rutanträning”

  1. Hej! Väldigt intressant blogg! Inspirerande, kan du förklara den inlärningen på rutan???


Leave a Reply