Lever fortfarande

Var ett tag sedan man skrev i bloggen, först hade jag inte tid pga flytten och efter det så hade jag kommit av mig att skriva i den. Så nu ska jag försöka komma igång med bloggandet igen. Brukar oftast vara så i allt man gör (även hundträning), att har man ett uppehåll så kommer man gärna av sig och det blir svårt att komma igång. Men så fort man tar tag i det och gör det man ska några gånger så brukar det ofta släppa och rulla på av sig själv.

Inom hundträningen är det i allafall inte torka, Keep och jag tränar på med lydnasklass 2 men vi har även börjat träna sök mer målinriktat och vi har till och med börjat en sökkurs. Agilityn ligger lite på is men vi körde lite slalom för några dagar sedan och nu är vi uppe och träna på 6 pinnar. Vi har även hunnit med och vallat lite, var kullträff för L- ochK-kullen föra helgen, dock var vi bara två där men vi fick valla massor. Kul med mycket vallning samt gott sällskap.

Flytten gick bra och vi storm triva allihop i den nya lägenheten, vi har även börja komma i ordning. Området känner jag till sedan tidigare och det är jätte skönt att kunna gå långa trevliga skogspromenader i lövskogarna såhär på hösten. Det piggar upp i höstmörkret.


Leave a Reply