Personligt inför 2012

Ibland har man verkligen inte tid eller energi med bloggen. Helt ärligt hatar jag när den kommer i skymundan, för jag tycker verkligen om att dela med mig av mina tankar och åsikter samt inte minst för att fortsätta med det eviga jobbet att lära mig skriva bättre.

Just nu skulle jag vilja ha tid och ork att utvärdera hundträningsmålen för 2011, skriva en årsöversikt av 2011 samt skriva de nya målen för 2012. För att inte glömma att jag vill dela med mig av fotona från i jul, jag vill även hinna plugga, flyttpacka samt träna både mig och hundarna i massor. Jag önskade mig helt klart fler timmar på dygnet i julklapp, men fick det tyvärr inte. Tror det är fler än jag som är besvikna på det. Så i år får jag helt enkelt  sattsa på att försöka göra det mesta utav dygnet istället, förra året började bra i just den aspekten, men avslutades väldigt dåligt tyvärr. Bara att bryta ihop och ta nya tag.

Min utvärdering över mina personliga målen för 2011 kommer jag kort sammanfatta i don´t be a lumper!!! Så detta år hade jag tänkte vara en splitter. “be a splitter, not a lumper”;-) Det här året ska jag jobba på att klara av motgångar bättre samt att ge mig själv helt ledigt med jämna mellanrum, för detta är något jag har väldigt dålig på under 2011.

Två nya livsmotton kommer från och med i år också att följa mig tillsammans med de gamla, som alltid finns där för att stötta, peppa och trösta. Det nya mottona är  “A journey of a thousand miles must begin with a single step” samt att jag inte heller kommer berätta vitt och brätt om mina djupare personliga mål och planer. Mer förklaring om det här: YouTube.

Dock tror jag på att 2012 kommer bli ett helt fantastiskt år och att de flesta av mina mål under året kommer uppfylls.

Så här kommer mina personliga målen, av lite ytligare karaktär se ut för 2012:

– Godkänt självständigt arbete i biologi

– Godkänt i växtdelen, kursen organismernas mångfald och fylogeni

– Godkänd i alla delmoment, kursen Tellus 1

– Ta minst 15 hp på vårterminen

– Ta minst 15 hp på höstterminen

– Skaffa ett jobb av något slag

– Börja motionera regelbundet

– Springa Vårruset

– Springa Midnatsloppet

– Ta grönt kort i drag

 

Bonusmål:

– Kandidatexamen i biologi

– Springa Vårruset på under 25 min

– Springa Midnattsloppet på under 60 min

– Delta på Barmarks SM


Kanske ska förtydliga att detta inte är Nyårs löften utan års mål, vilket för mig är helt olika saker. Jag hoppas jag kan inspirera någon mer än mig själv med dessa mål.

God fortsättning på det nya året, låt oss tillsammans göra detta till det bästa året ever!

One Response to “Personligt inför 2012”

  1. säg till när och var du ska ta grönt kort i drag så är jag på ! 🙂


Leave a Reply