Orkanen Kes har anlänt

Igår anlände det en orkan till lägenheten, minst sagt. Det böjade med kraftiga vindar i slutet på efter middagen vilket resulterade i en del utsprida leksaker och förstörda kartonger. Därefter förflyttade det sig till köket och träffade där på en vattenskål, vilket vändes upp och ned pga av de kraftiga byarna. Keep sökte förskräckt tillflykt i soffan medan de två tvåbenta bara satt där och red ut stormen, i lugnet bakom datorerna.

Lugnet efter stormen

Anledningen till denna oreda är att vi är valpvakter för lilla, söta, yrvädret FTW Kes, medan matte spenderar två veckor i Thailand.

Idag har det dock varit lite lugnare och vi har mest bekantat oss med varandra. Samt att hon mest har tillbringat tiden med att sova, gå på små utflykter i området i koppel samt tuggandes på ben. Jag tränade även lite kloklippning när jag ändå var i farten och klippte Keeps, samt att hundrna fick dela på ett godis sök mitt på dagen innan vi alla tre tog en power nap i soffan.

Igår var hon helt uppe i varv efter att vi kom in från promenaderna och vägrat lägga sig och vila förän efter ca 10-15 min lek inne. Idag har det varit en liten annan tongång och hon har somnat redan efter 2-5 min efter promenaderna. Idag verkar Keep även tycka att hon är mer okej att dela lägenhet med. Han är ju inte direkt någon som gör något men han tittar på oss med stora ögon när valpen hittar på hyss, han tyck liksom undra om hon verkligen får bete sig hur som helst? Kan dock komma ihåg att Nova hade en liknande blick när han kom indrällandes i huset och vände allt kant.

I morgon är det julafton och jag kan hälsa att jag är så långt bort ifrån i julstämning man kan komma. Får se om det blir bättre så jag i allafall kan lägga ut ett julkort här i bloggen. Annars får ni alla där ute ha en riktigt GOD JUL!

Ju fler pinnar desto bättre. Kleptoman! 😉

Tränas i att vara studenthund och att plugga duktigt;-)

En trött valp, är en bra valp!

3 Responses to “Orkanen Kes har anlänt”

  1. Haha tur att det bara är två veckor!
    😉

  2. söt 🙂

  3. hur mycket betalar du för din hemsida?


Leave a Reply