JA!!!

Datorn överlevde! Alla bilder, filmer m.m. är kvar! Mina underbara föräldrar har köpt mig en extern hårdisk som tidig julklapp. Så snart ligger allt lite halvsäkert förvarat, tills jag hinner köpa en till.

Japp livet är bra för tillfället, fick precis ett positivt tentaresultat, vilket alltid känns kanon. Har även världens bästa kurs i skolan där jag håller på och skriver ett självständigt arbete om positivt och negativt straff, super kul! Även om motivationen kunde vara högre att göra saker, skyller på november mörkret.

Dock finns två små grå moln på min himmel, det ena att jag inte har ett fungerande internet samt att jag måste böna och be CSN om att bevilja min ansökan om utökat studiemedel. Hatar att ha orosmoment hängande över mig, vilket självklart alla gör. Men frågan är ju vad man gör utav det och senaste tiden har jag böjt för det och lite givit upp, men för att kunna förändras krävs självinsikt och detta är nu början på ett nytt att se det. Dax att kämpa! För livet kunde varit så mycket värre. Idag sänder jag en tanke till min älskade stora syster som för lite mer än ett år sedan föll av hästen och krossade två ryggkotor. Hon lever och mår bra men kommer tydligen alltid ha smärtor men med tanke på alternativen så är jag lycklig och ser världen i ett väldigt trevligt ljus.

One Response to “JA!!!”

  1. sv; vad är f-talet?


Leave a Reply