Datorkrasch

Japp som jag befarade har min dator kraschat helt utan förvarning. Den fick för sig att dö av sorg då jag var otrogen 30 min med damsugaren, kinkiga elektronik. Inte han jag köpa en ny extern hårdisk innan detta heller även om jag hade pratat om det. Så nu gäller det att den kommer tillbaka från verkstaden utan att de ska ha behövt installera om datorn, för då är 3 års jobb, bilder och dokument borta.

Dock kändes det ännu värre då jag precis skulle börja skriva på min kandidat uppsatts. De tar så mycket energi att sitta i skolan och skriva, så jag önskar undvika det till en vis del. Så igår åkte jag och älsklingen iväg för att köpa en gemensam lite extra/resedator. Så nu sitter jag med en pytte dator i knät och försöker lära mig tangentbordet, våran nya familjemedlem går under namnet Slask och kommer få hänga med mig fram till den gamla är lagad om ca 3 veckor. Lång tid att behöva gå och vänta på besked.

Dock har en vecka utan dator fått mig att fokusera på andra viktigare saker istället så som hundträning och konditionsträning av mig själv. Har redan hunnit med tre joggingpass med varierande framgång, och tanken är att jag ska försöka bättre på konditionen så mycket som möjligt innan snön kommer. Efter det får vi se vad jag hittar på för att vara i så bra form som möjligt till vår säsongen.

2 Responses to “Datorkrasch”

  1. Här är jag! 🙂

  2. tack för svar 😀


Leave a Reply