Miljöträning på Stockhlom mässan

Jag tänkte del med mig av en ny upptäckt som jag kan tänkte mig att flera av mina vänner skulle kunna finna intressant. Jag läste nämligen nyligen att man från och mer i år får ta med icke tävlande hundar in på Stockholm mässan. Något man tidigare inte fått göra och tydligen har man nyligen ändrat reglerna.

Om det är någon annan som är intresserad av detta så finns vidare information här.

Jag tycker det är kanon, istället för att betala dyra pengar för en utställningsstart för att få komma in och miljöträna. Så har SKK själva kommit på en lösning till alla oss som vill miljöträna sina hundar, jag vet att jag kommer föranmäla Keep till detta och betala dessa ynka 200 kr. För miljöträningen man kan få inne på mässan är ovärderlig enligt min mening.

Vet inte om detta är ny information för andra, men då jag inte har hundsport så har jag svårt att veta om SKK själv har annonserat om detta.


 

2 Responses to “Miljöträning på Stockhlom mässan”

  1. åhh nice ! men 200 kr verkar ganska ovärt… men som jag förstår det är det 200 kr för båda dagarna??

  2. Fast jag är lite skeptisk, för tycker redan det är sjukt mycket hundar där.. Och har varit där två gånger med hund, olika hundar. Det underlättade en hel del att de var dvärgpinschrar och gick att bära på kan jag säga 😉

    Fast. Nästa år kanske Ari får följa med om det fortfarande finns sådana möjligheter. Det är ju som sagt bra miljöträning. Men jag skulle gärna vilja kunna vara inne en stund med hunden, sen lämna den i bilen eller så för att kunna shoppa och fota osv.


Leave a Reply