Tillbakablick

Jag kommer under en period lägga in inlägg från vad vi sysslade med under september månad. Det blev en hel del hundträning, fotande och filmande som jag hade tänkt dela med mig av men inte hade tid och ork att fixa med då, så jag tänkte lägga upp dem såhär i efterhand istället. Ni behöver dock inte vara rädda för att missa något för jag kommer skriva när jag har lagt in nya inlägg på äldre datum och länka till vart ni kan läsa om det. Så håll utkik så kommer ni få ta del av semptember månad sähär i efterhand.

 

Redan nu har jag lagt in följande inlägg:

 

3 Responses to “Tillbakablick”

  1. ja.. men det verkar som att stress kan ge konstiga symptom som blir kroppsliga, som tex överväldigande trötthet, excem, domningar i händer och fötter, yrsel, till och med feber mm… visste inte jag! sen blir man också lättare sjuk i tex förkylningar… kroppen är galen ibland alltså..

    hoppas du blir friskare snart iallafall!

  2. då blir det i sånnafall onsdag om 2 veckor 🙂

  3. sv; kan inte under dagen :/ har skola…


Leave a Reply