Bildbomb av dagens träning

Idag träffades jag och Camilla hos mig på Universitet för att träna hundarna tillsammans. Jag tränade metallapporten med Keep och Camilla tränade tricks och grundkunskaper med sin hundar. Vi passade även på att filma allt Kes (som har hunnit bli hela 4 månader) har lära sig fram tills nu, samt Keeps träning. Så nu har jag ännu mera film att redigera. Dock tog jag massor av kort också och det är de jag har prioriterat att redigera, så filmen kommer senare helt enkelt och så får ni leva med en bildbomb istället.

Först ut, lite bilder på Kessan. Hur duktiga kan en liten valp egentligen vara, när den inte välter kameran dvs;-)

Keep och Gin flörtar

 

Gin visade upp en bred variation på trix, vilket var en fröjd att fota i höst solen.

Samt lite tävlingslydnad som avslutning;-)

Sedan fick hundarna lite fri lektid mellan passen också, helt underbart tyckte nog alla hundarna.

 

När vi tränat klart så gick vi tillbaka till Universitetet och möte upp en kompis till Camilla och en ny bekant för Keep och mig, valpen Freja med matte. Sedan gick vi bort till Skafferiet för att äta lunch. Skafferiet är ett café som är hundtillåtet där Keep och jag är stammisar, dock hade ingen av de andra varit där så de var kul att dela med oss av vårat lilla smultronställe.

 

Påväg hem sprang jag på denna skönhet, kändes som om jag behövde föreviga det. Rosenknoppar i oktober, de kallar jag global uppvärmning.

2 Responses to “Bildbomb av dagens träning”

  1. härligt med hundträff 🙂

    är Gin i large i agility?

  2. sv; härligt när små tollare/kelpies kommer ner i medium 🙂

    om 2 veckor skulle nog funka för mig beroende på dag, plats och tid ;)(?)

    KRAM


Leave a Reply