Hundpassning och sjuk

Idag har vi passat Yoda och Ari medan Ida var på en föreläsning på Universitet. Mysigt med tre hundar hemma och det fungerade superbra. Keep har tyckt att Ari varit lite jobbig, men då Ari har en väldigt stor respekt för honom så har det gått bra. Jag och Jonas gick en gemensam kortis med alla tre och då passade jag på att leka lite med kameran.

 

När Ida kom tillbaka så passade vi på att träna lite lydnad innan dom åkte hem, Keep gick kanon och jag börjar få tillbaka ett sug för tävlingslydnaden. Nu är jag dock helt utslagen, jag tror jag har en infektion i kroppen för jag har ett koncentrations spann som håller i 5 sekunder och klarar inte av några djupare fundering. Känns som om jag har förlorat halva mitt IQ för tillfället och har noll ork i kroppen, klarar inte ens av att fixa med skolan vilket gör mig ledsen. Jaja dag får ta det lugnt några dagar och sova mycket så hoppas jag att jag ska kunna ta igen allt under nästa vecka. Men under tiden jag tillfrisknar så ska jag försöka ta tag i sånt jag orkar med t.ex. redigera filmer och bilder, samt skriva blogga, träningsplaner och träningsutvärderingar. Sånt kräver inte samma koncentration som sammanfattningar av vetenskapliga artiklar.

2 Responses to “Hundpassning och sjuk”

  1. verkar liknande symptom som mig.. jag har massor av konstiga symptom, men kollar man upp dem så verkar de vara symptom på stress… 🙁

  2. åhh du tar så fina bilder Sandra 🙂 Det var länge sen jag såg dig 🙂 kaqnske ska träffas någon dag? så kanske jag kan få lite tipps om allt möjligt som brukar funka 😉


Leave a Reply