Träning med Camilla & Sandra

Träffade idag Camilla och Sandra på Vällingby BK för att träna. Min plan när jag kom dit var att träna runing contact på A-hindret, men då klubbens hinder inte gick att sänka så fick jag revidera min plan och träna runing på balansens nedfart istället. Det gick riktigt bra och även Camilla testade med Gin och hon var super duktig på det.

Filmade alla passen men det får komma senare i ett samlings inlägg istället, har varken tid eller lust att redigera filmerna just nu. Dock tog jag en hel del bilder idag och de har jag hunnit redigera så ni får nöja er med dem istället för filmerna så länge.

 

Sandras tollarkille Z

De blev lite röj med några nya bekanta också.

Duktiga Gin kör runing contacts

 

Sedan tränade Sandra och Camilla lite freestyle, snacka om att man blev sugen på att ta upp det med Keep.

 

One Response to “Träning med Camilla & Sandra”

  1. Men vad liten hon är Kes, till skillnad från min gigantiska valp 😉


Leave a Reply