Taggade bilder

Som ni kanske märkt har jag börjat märka bilderna jag publicerar i bloggen, detta för att det ska bli lättare att låna bilder härifrån  för er som vill. Jag har även börjar spara en extra kopia av bilden innan jag börjar redigera fotona. Detta ifall jag skulle vilja använda bilderna till något annat än bloggen och ifall jag eller någon annan skulle vilja framkalla någon av dem, inte så kul att ha taggen med i så fall.

Det enda som saknas nu för att jag ska känna mig riktigt professionell är en extern hårdisk att lagra alla bilder på. Har haft en tidigare men den mår nu mer inte så bra, den råkade välta i sängen en gång för mycket. Har funderat en längre tid på att skaffa en ny men det har inte blivit av, dock ska jag nog göra slag i saken då jag snart har haft min laptop i 2 år och så mycket längre brukar inte mina datorer överleva av någon konstig anledning.

 

3 Responses to “Taggade bilder”

  1. ja.. man kan ju förstås inte vara säker på källan, men det är saker som återkommer på många ställen, så jag tänker att det borde stämma.. helt galet hur kroppen fungerar! fina bilder! vi har 3 externa hårddiskar.. min syrra förlorade alla sina bilder för hennes externa pajade.. trist! funderar på att göra lite fotoböcker med de bästa fotona, för de kanske man kan lita lite mer på än tekniken…. ps. tror vi haft vår mac i 3-4 år och den funkar fortfarande super 😉

  2. Jag sparar alltid ett orginal av alla bilder, ifall jag tex skulle vilja skriva ut. Eller som det pinsamma Malin efterfrågade bilder till tryck från KM, och jag glömt spara orginalen.. :/ Jag har förresten en extern på 500mb som inte används. Den är några år men har fungerat bra, om du vill ha den istället för bensinpengar. 🙂

  3. fina bilder ! 🙂


Leave a Reply