Hämt av valp

Idag följde jag med när Ida skulle hämta hem sitt nytillskott Ari. Ari är efter Poppy och Hill och uppfödd av Frida Binette, kennel Blinka Blå. Jag hade även varit med när Ida var och titta på valparna första gången och då fanns det 3 stycken hanar kvar. De var inte lätt att åka därifrån utan att säga ja till en av de andra hanarna kan jag säga. Men jag lyckades hålla mig och jag lyckades hålla mig den här gången också. Tur man inte har tid eller råd med ett valpinköp de kommande 1,5 året pga den förmodade kommande examen.

Men idag var i allafall Idas dag och Ari visade upp mycket trevliga och fina egenskaper som jag tror kommer göra honom till en toppen hund och träningskamrat. Föra gången blev det inga foton men den här gången så fick jag upp kameran och tog i allafall några kort på de små underverken.

 

Du och jag mot världen!<3

One Response to “Hämt av valp”

  1. Åh vilka underbara bilder! Och vad skönt att de inte försvann i din datorkrash, har inte vågat fråga om de gjort det nämligen.. Men de finns kvar 😀


Leave a Reply