Vallning hos Tammy

Sedan jag kom tillbaka till stan efter sommaren så har jag funderat på hur vi ska lösa bristen på träningsmöjligheter i vallningen uppe i stan, speciellt om vi ska sikta på ett vallhunds prov senare i höst. Fick nys på ett ställe genom en bekant och idag träffade jag Tammy för att träna på hennes får. Även Matlida med Eboni kom dit och vi tillbringade ett par trevliga timmar i hagen.

Super kul att få se och fota några nya hundar i arbete, Matilda lånade min kamera och tog några kort på Keep också vilket var väldigt uppskattat. Tycker att det är kul att få se hur ens hund jobbar och vilken stil den har genom kort, för när man står mitt i det så tänker man inte så mycket på hur hunden ser ut. Men en hund med läcker stil är bland de snyggaste som finns enligt min mening, ljusår bättre än en uppställd utställningschampion.

One Response to “Vallning hos Tammy”

  1. hur började ni träna vallning? genom att ni gick en kurs eller?


Leave a Reply