Tidsträning

Häromdagen så var jag och Camilla och tränade på SoSu BK, jag ville träna på sekvensen där vi missade tiden på Södertälje BK den 20 augusti.  När jag tog tid på den sekvensen från filmen så tog det oss 8,4 sek, samma handlinsval gav idag tiden 8,0 sek. När jag sedan testade och ändrade handling så kunde fila ned tiden till 7,6 sek. Det är 0.8 sekunders skillnad, nästan en hel sekund! Känns väldigt surt då jag verkligen valde den minst fördelaktiga handlingen i den situationen och inte alls gjorde som jag planerat på banvandringen. Hade jag gjort som jag planerat med två framförbyten eller följt Gregs “regler” så hade vi fått en tid på 23,74, vilket hade gett oss en andra plats. Jaja inget att sura över, men verkligen värt att fundera på ju högre upp i klasserna man kommer. För en hel sekund kan vara skillnaden mellan vinst och 10:e plats i klass 3, för de är ju på toppen vi vill ligga.

Sekvensen jag pratar om hittar ni på filmen tillsammans med alla handlings alternativ och tiderna.

Youtube

Camilla hade med sig sin super söta valp Kes som jag hade nöjet att få fota.

Camillas gamling Lina

Hela ligan samlad;-)

Tröttsamt att träna agility

One Response to “Tidsträning”

  1. […] Tidsträning […]


Leave a Reply