Vallning hos Mickis

I morse blev jag väckt tidigt av pappa som ville att jag skulle komma till hans jobb för att hämta och köra ned ett par däck till Hölö. Tänkte att när jag ändå är där så kanske Keeps uppfödare Mickis skulle kunna kolla på hämten och kanske komma med lite input i träningen. Smsade och kollade om Mickis skulle vara hemma vilket hon skulle, så på kvällen möte jag upp henne och två andra emenemare. Keep fick börja med lite hämtträning vilket gick riktigt bra, ingen hets och stress även om han fortfarande är lite tight högst upp, men betydligt bättre än tidigare.

Sedan fick jag se de andra två emenemarna som precis var i uppstarten av sina vallningskarriärer. De såg riktigt fint ut för båda men jag insåg även vilken lyx jag hade som köpte Keep uppstartad i vallningen. Men jag blev även väldigt sugen på en till vallhund att starta upp när jag såg dessa unghundar. För man har helt klart lärt sig lite sedan min första vända i vallhagen, som definitivt gick betydligt vildare till än dessa hundars tur i hage.

Blev även en del fotande även om ljusförhållandena kanske inte var det bästa, dock var det någon som var en riktig linslus:-)

Noel (e:Emenems Jake u:Emenems Holly)

Quynh (e:Taddymoor Joe u:Emenems Jaffa)

Qlicka (e:Taddymoor Joe u:Emenems Jaffa)


Leave a Reply