Vallningskurs Peter Nilsson del 2

Nästa tillfälle var den 12 juli och då körde vi tävlingsträning. Vi mätte upp en hel VP och IK 1 bana och därefter gick Peter igenom reglerna och vad som ger poäng avdrag m.m. Sedan fick vi köra en bana där Peter bedömde oss allihop och det gick väl helt okej för Keep och mig. Dock började vi dåligt med massor av strul i hämtet och sedan följe det med oss resten av banan. Efter det tränade vi specifikt på hämten som ju är våran akilles häl, jag såg lite förbättringar i hämten så det var bara att åka hem och träna mer. Så med ett ords sammanfattning skulle jag vilja säga, Tävling, om detta tillfälle.

Sedan avslutade vi genom att köra igenom banan igen, denna gång fick jag hjälpa av Jennie med att filma. Jennie är även den som anordnat kurserna och som håller oss med mat och fika under kursens gång. Tack Jennie för att du gör ett sådant super jobb.

Film på andra rundan hittar man här för den som är intresserad. YouTube

Sedan tog jag även lite kort den här gången också, svårt väderförhållande med växlande sol. Skönt för oss men kameran var inte riktigt med alla gånger tyvärr.

One Response to “Vallningskurs Peter Nilsson del 2”

  1. Oh…tack snälla Sandra för jätte fina bilder på mina hundar.
    Och tack för trevligt sällskap sist i vallhagen på peters kurs…hoppas vi ses snart igen.

    Kramar från oss….


Leave a Reply