Jobb och metallapport

Ska försöka formulera mig hyfsat begripligt såhär på kvälls kvisten, trotts att tröttheten kommer krypandes mer och mer.

Som ni märker så händer det inte mycket här i bloggen för tillfället, kämpar och sliter sista vecka på sommarjobbet, en dag till sedan är det slut för i år. Sista veckan har jag ägnat den lediga tiden till att sova och träna metallapporten, så mycket mer har det inte funnits ork för. Jag har försökt hinna med minst 2 st 2 min pass per dag och även det lilla ger väldigt stora resultat. Ida med Trixa komenterad att hon ville se nästa film då den skulle kommit i tisdags, men då jag råkade sova bort den eftermiddagen/ kvällen så blev det inget av med det. Dock la jag in ett pass nu ikväll innan jag cyklade bort till brukshundklubben för att träna lite agility. Agilityn gick riktigt bra och vi tränade på att klara däcket självständigt på upploppsrakor, inga problem med det idag inte. Nästa gång vi stöter på det på tävling så sitter det.

Dock kändes han trött när vi skulle träna metallapporten på förmiddagen, men tycker ändå att det ser helt okej ut. Men till nästa pass så ska jag plocka fram baconosten på tub igen och bara jobba med attitiyden och snabba gripanden.

YouTube

Om två veckor kanske ni kan få se en hel apportering om ni har tur, eller kanske inte med tanke på hur ofta vi stöter på patrull.

2 Responses to “Jobb och metallapport”

  1. Hej så duktiga ni är. Roligt och inspirerande att se filmen, Ztella och jag kämpar också med apport, trä går rätt bra bara ingen annan har slaskat på den:) metallen är lite jobbigare.
    /Margareta & Ztella

  2. Hej! Kul att hör från dig:-) Ett tu tre så släpper det med metallen ska du se;-) Går den övriga träningen bra då?


Leave a Reply