Tur i oturen

Kan meddela att vi hade tur igår. Huggormen bet inte Keep utan kastade sig bara in i buskarna. Så efter en ängslig natt, där jag vaknade var tredje timme för att kolla hur han mådde, så kan vi dra en lättnadens suck och köra på som vanligt igen. Nu ska vi fortsätta jobba med metallapporten, där jag äntligen tror att det har släppt. Det har minst sagt varit mycket slit för minsta lilla flyt, men så är det ju oftast när man jobbar med habituering. Ska försöka hinna filma träningen i morgon och visa er hur långt vi har kommit.

One Response to “Tur i oturen”

  1. Ida, Flisa och Trixa

    Vilken tur att han inte blev biten! Trixa var också nära ett huggormsbett innan jag åkte hem i söndags. Vi gick runt Gräfsta när jag ser att Trixa står och nosar på något på vägen, en liten huggorm!!! Hon gick dock snabbt därifrån när jag sa åt henne, men ormen låg kvar och var riktigt arg… så det var bara tur att hon inte blev biten! Ormar är fina, men läskiga när man har hundar som saknar ormvett 🙂

    Kul att metallapporten fortsätter att gå framåt! Nu är det verkligen snart dags för film igen 🙂


Leave a Reply