Metallapporten: Film 2

Okej liten paus i ombyggnaden och här kommer istället två veckors sammanfattningen, eller ja jo tre veckor blev de ju, över metallapport kampanjen. Har under dessa tre veckor tränat väldigt ojämnt, första veckan blev de nästan ingen träning då en vis agilityträning inför Kanonsabotören kom i vägen. Vecka två så skötte matte sig och vi hann med väldigt många pass, men tredje och sista veckan gick slött då jobbet verkligen sög musten ur mig. Dock har träningen känts trög och segt, under hela vecka 2 kändes det som om vi inte kom någon stans trotts all träning. Men ikväll var det som om någon hade dragit ur proppen på ett badkar, alla problem bara försvann och träningen flött på helt underbart. Hade faktiskt tänkt ta en veckas uppehåll då de gick så trögt, men nu ska vi nog bara köra på i två veckor till. Känner mig så glad och fick verkligen en välbehövligt tränings pusch efter kvällens träningspass. Här nedan kommer filmen.

YouTube

Man kan verkligen se hur mycket säkrare han är på metallapporten efter bara tre veckor och om två veckor är det dax igen för en ordentlig utvärdering. Bredvid träningen så jobbar jag på träningsplanen för metallapporten, hoppas jag hinner bli klar med den till nästa utvärdering så ni kan följa våra träningssteg bättre.

One Response to “Metallapporten: Film 2”

  1. Hallå! Jag lägger till dig i min vänner lista på D:s blgb så jag kommer ihåg att läsa på din blogg. Vi är i gång med träningen igen. Har du några tävlings planer fram över?


Leave a Reply