Jobbigt att jobba

Har de senaste tre dagarna varit 10 timmar på jobbet per dag, vilket har gjort att när jag väl kommit hem så har jag noll ork till något. Därav har jag inte hunnit skriva något om vår kampanj med metallapporten, tror jag kör på tre veckor istället för två som jag tänkt tidigare. Jag har inte heller orkat skriva om vallningskursen för Peter Nilsson som vi var på i tisdags, jag har både film och bilder som jag ska gå igenom och lägga ut där ifrån. Men det kommer någon annan dag.

Keep är dock lite rastlös då jag inte orkar träna med honom, men som tur är får han besök nästan varje kväll av en väldigt kär vän enligt honom. En liten igelkott kommer hit på kvällarna och äter körsbär gissar jag. Keep tycker dock den är jätte rolig och står och eyar den så länge den är kvar på tomten. Igelkotten tycks inte bry sig om Keep utan försöker gå fram och nosa på Keep, till hans stora förskräckelse.

Keep och hans kompis

One Response to “Jobbigt att jobba”

  1. hahaha va söta !!


Leave a Reply