Bilder från Kanonsabotören

Här kommer ett urval av bilderna från Kanonsabotören, de var ganska dåligt väder vilket gör att bilderna inte är av super kvalitet. Sedan blir det ju inte bättre av att ladda upp dem till webbalbum heller:-P

Missade i förra inlägget att berätta vilket toppen arangemang Kanonsabotören var i år, bra banor, trevliga funktionärer, bra planering, snabb resultat redovisning och enligt mig Sveriges trevligaste tävlingsplasts. Helt klart värd att åka på och jag kommer igen nästa år igen:-)

One Response to “Bilder från Kanonsabotören”

  1. Hej. Förlåt att jag inte mailat bilderna från Peters kurs än. Jag sitter tyvärr bara på en 3-dongel vilket gör att det tar tid att få upp bilderna och jag har jobbat väldigt mycket nu. Men så fort jag får lite tid att sitta vid datorn ska jag skicka de till dig.

    Ha en fortsatt bra sommar!

    Jättefina agilitybilder har du tagit med =)


Leave a Reply