Jaha och nu då?

Nu är det verkligen slut på allt och sommaren har börjat, jag har inga förpliktelser förrän vecka 26 när jag ska börja sommarjobba. Har en uppsamlingstenta precis innan SM men jag behöver egentligen inte göra den nu, utan skulle kunna skjuta på den till nästa sommar om det inte passar. Men jag ska nog göra ett ryck och verkligen sätta mig in hur växter och blommor förökar sig, för det skulle ju vara riktigt trevligt att bli av med den. Dock ska jag just nu lägga fokus på att bli ordentligt frisk från min förkylning som fortfarande inte gett med sig.

På hundfronten står det verkligen stil såhär efter tävlingarna, håller just på att utvärdera allt och lägga upp en plan för att förbättra det som behövs. Har inte anmält till en ända tävling under sommaren än så länge, men har en eller två inplanerade. Det skulle kunna vara en orsak till att träningslusten försvunnit lite. Funderar på om jag ska anmäla mig till ytterligare en lydnadsklass 2 tävling, inte för att ta LP:et vilket vi ju bara saknar ett 1:a pris till för, utan för att verkligen ta tag i de momenten som behöver finputsas lite eller för att göra en grundlig omträning av dem. Har några moment som jag verkligen inte är nöjd med och som jag känner inte kommer duga när vi kommer upp till klass 3 och Eliten. Där ibland är fria följet, platsliggningen, uppsättandet i fjärren.

Men men vi får se vad det blir av sommaren, just nu sak vi bara njuta av långpromendare och massor av bus.

Keep spannar på en underlig fågel i trädet.

2 Responses to “Jaha och nu då?”

  1. om du inte har annat för dig kan du skicka bilderna du tog på zoro och tito (mig?) till min mail om du vill 😀 skulle vara kul att se hur de blev 😀

    annars akn du bara hör av dig så kan vi ta hundpromenad med massor av bus tillsammans 😛

  2. Känner igen det där. Jag blev extra opeppad nu när det dröjer till hösten innan vi kan tävla igen. Tur att jag har Maria Brandell så man får uppgifter att jobba med. Vore kul med ett sök innan alla försvinner på semester. Jag hittade en jätterolig bana vid klubben idag.


Leave a Reply