Gör som du tänkt eller håll käften

Idag var det dax igen, hopp klass 1 ute på Väsby BK. Dagen började helt underbart och jag kan inte uttrycka mig i ord hur underbart det var att kunna sätta sig i bilen och sedan köra i 15 min för att sedan vara på klubben. Speciellt med tanke att de skulle tagit över en timme att åka dit kommunalt.

När jag sedan kom till klubben och fick se den mjuka, fina, trevliga klass 1 bana som var uppbygg så blev jag ännu gladare. Banan var precis som en klass 1 bana ska vara och jag kände mig väldigt säker på att det skulle gå bra när jag gick banan. Dock har han haft tendenser till att segla ut förbi hinder så la jag in några små threadels som jag ångrar lite såhär i efterhand. Men det som jag ångrar mest är att jag inte gjorde en extra ansträngning och gjorde det planerade framförbytet i slutet av banan. Nu gjorde jag ett bakombyte och ropade på honom i helt fel läge så att han rev. Så pga av mig missade vi den första pinnen, men är inte helt missnöjd med 5 fel i hans andra start heller.

Agilityloppet

Nästa agility tävling får vi se när det blir, för just nu är vi inte anmälda till fler tävlingar i år. Men nu när matte fått blodadtand för agilityn igen så lär det nog droppa några tävlingar till innan året är slut. Till nästa tävling så ska jag lita mer på min hund och sluta jämföra honom med Nova, för med hans grunder så ska jag inte behöva stötta och hjälpa så mycket, samt att han faktiskt stannar om jag ber honom. Så om jag bara skärper mig så kommer det gå riktigt bra i framtida lopp.

 

 

One Response to “Gör som du tänkt eller håll käften”

  1. skit snyggt !! du kan inte vara annat än nöjd !!


Leave a Reply