Mongo veckor

Här kommer ett väldigt flummigt och lite osammanhängande blogginlägg om senaste veckan.

Inte finns det en lugn stund här hemma för tillfället. Förra vecka var det Quarnevalen och väldigt oplanerat så fick jag en plats i min pojkväns bidrag på tisdagen, som sagt väldigt oplanerat men också väldigt roligt. Så jag försökte hinna med att träna hunden, plugga och vara på byggplatsen så mycket som det bara gick förra veckan. Var i torsdag iväg och tränade tillsammans med Camilla och Gin vilket var en av de bästa träningarna i år för våran del:-) Bra övningar, trevligt sällskap, en hund som gick som en klocka och bra väder. Vad mer kan man önska sig?

På lördagen var själva Quarnevalen och efter det blev det en nice slutfest fram till 3 på morgonen. Jag kan inte berätta hur trött jag var på söndagen när klockan ringde kl 7 för att jag skulle iväg på klubbens KM och vara tävlingsledare. Dock kände jag att jag inte orkade ta med mig Keep, så han fick ligga hemma och snarka tillsammans med husse istället för att få följa med och tävla. Det var ett bra beslut, för matte hade precis tillräckligt med ork för att bara vara tävlingsledare i lydnaden. Detta fick jag bevis på i måndags då jag missade bussen till ett studiebesök med skolan och blev liggande hemma med feber istället, sällan jag är sjuk men när jag väl blir jag det ordentligt. Så det var bara att sova och ta igen sig under hela dagen, vilket var ganska skönt faktiskt.

Igår hade jag grundkurs i agility och vädret var inte riktigt på min sida, då åksa och ösregnet slog ned över oss mitt under kursen. Jaja bara att härda ut och göra det bästa av situationen, dock var jag väldigt nöjd att jag tränat Keep innan kursen och att vi inte skulle träna efter när man var blöt och frusen. Innan hade jag kört lite sökmarkeringar och jag lyckades lura både Ida och Emma och ligga figge till Keep och prinsen gick som en liten dröm. Så nu släppte klumpen lite inför appell debuten i helgen, oavsätt så kommer de fler tävlingar. Så nu är det bara att koppla av och njuta av turen;-)

Dock är det först en tenta som ska klaras av i morgon, borde egentligen plugga inför den istället för att blogga men man behöver ju en paus ibland. Har till och med taggit ut så mycket ledigt i tentaplugget att jag hunnit vara ute på baksidan och köra helt slut på Keep med One Jump  övningar, inte lätt när det suger i träningstarmen på matte ibland.

Lite bilder från i torsdags snodda från Camilla;-)


Leave a Reply