Lugn Valborg

Valborg har ägnats åt att ta det lugnt och till hundträning.

Fredagen tillägnades avstressning, fotografering och sökträning. Efter en förmiddags lektion så gick jag och en klasskompis bort till Stora Skuggan och åt lunch och fikade på Skafferiet.

Därefter tog jag lite egen tid, som inte ens innefattade hunden och lekte lite med kameran i det fina vädret. Lite väl fina väder kanske, jag brände mig på axlarna då jag glömt smörja in mig. Men fotomässigt var det värt det.

Jag fick även ett tillskott av bilder till mitt nyaste projekt. Jag har nämligen börjat fotografera fåglar och är efter bara någon vecka är jag uppe i 17 st olika arter, inklusive denna:

Det är en brunand och jag hade faktiskt aldrig sett en tidigare, mycket söt liten and.

Kvällen avrundadets med sökträning borta i Hellasgården tillsammans med goda vänner. Keep gick som tåget och vi kunde för första gången öka ut avståndet till 50 m i system träningen. Nästa gång ska vi ta tag i sökmarkeringen, vilket vi har tränat ganska mycket på ryggsäcken ett ta och han känns verkligen jätte fin. Jag börjar verkligen se fram emot sökdebuten, vi ska bara försöka hitta lite tid att repetera lydnaden på.

I lördags åkte jag ned till Hölö för att göra ett tappert försök till att få sommarjobb, för som det ser ut nu så kommer jag ha mitt första riktiga sommarlov sedan jag var 15. Vilket inte är helt fel det heller.

Jag passade på att utnyttja klubbens agility hinder när jag ändå var där nere och körde lite blandade agility övningar med Keep. Det gick riktigt bra förutom alla rivninger, vilket var ovanligt många. Det skulle ju faktiskt kunna vara så att han hade lite träningsvärk från sökträningen dagen innan. Mest nöjd med träningen var jag nog med hopptekniks träningen på däcket, han verkar bara bli säkrare och säkrare vilket bådar gott för agility debuten.

Idag har jag rensat lite i mitt webbalbum och innan  dagen är slut har jag hoppats på att hinna gå och träna lite slalom samt hinna med en joggingrunda. Har tagit en vilovecka med min egen träning, men nu är det dax att dra igång igen.

Imorgon ska jag åka till Parken zoo i Eskilstuna på studeibesök med skolan, det ska bli riktigt roligt och jag hoppas på riktigt bra väder så jag kan få leka lite mer med kameran.


Leave a Reply