Blandade bilder från Påsken

Helt otroligt mycket att göra under påsken och inte har det varit hundträning som upptagit min tid utan massor av annat. Jag har till och med haft så pass mycket att jag glömt bort ett möte, så det är illa. Som tur är, kom jag på i natt att jag inte alls har någon föreläsning i morgon. Jippie! Verkligen det jag önskade mig, för jag behöver verkligen en dag att ta igen mig på. Hur mycket vila det nu blir får vi se med tanke på att agilitygrundkursen jag ska hålla under våren drar igång i morgon.

Vädret under påsken har dock varit helt underbart och jag har passat på att fota en del, så här kommer lite blandade bilder.

Keep uppskattar inte mattes torra humor;-)

Passat på att åka lite färja också, nyttig miljöträning.

One Response to “Blandade bilder från Påsken”

  1. härliga bilder =D jag är jättesugen på agilityträning, behöver verkligen nån att träna med! jag kan dagtid på fredag och på söndag om jag inte åker till tranås, annars tycker jag vi satsar på nästa vecka!


Leave a Reply