Påsklov

Helt ofattbart, jag har påsklov på riktigt för första gången på många år. Hade tenta i fredag, så jag har inget att plugga under hela vecka. Känns väldigt skönt men samtidigt är jag lite raslös. Undrar om det är såhär det känns när man är färdig pluggade och tagit examen, eller om det känns ännu värre då?

Påsklovet inledes med påskäggs jakt och grillning i Ugglevikskällan och kameran fick för ovanlighetens skull följa med. Igår låg vi alla helt däckade efter fredagens hel kväll, men jag orkade ta ut Keep på ytterligare ett markerings pass med ryggsäcken. Dock var herrn på tock för trött och vi fick fram en mängd fel under passet, ett riktigt skit pass skulle man kunna säga. Men enligt mig är det skit passen som är dom bästa, då får man ett kvitto på vad hunden kan, vad man inte tränat på och om den metoden man använder fungerar eller inte. Man som förare måste verkligen tänka till och utvärdera sina egna val och det är då blir man en bättre tränare. Så vi fick med oss en hel del att tänka på från detta pass och jag ser inga större problem med något. Dock var jag väldigt glad att alla dessa problem kom på ryggsäcksfiggen och inte på en riktigt figge, samt att det kom nu och inte två dagar innan tävling.

Idag har vi tagit det lugnt och njutit av det finna vädret, hade pick-nick borta vid Stora Skuggan och jag passade på att ta lite närbilder på Keep.

Fredag

Keep var ju självklart med:-)

Idag

King of the hill!
Leave a Reply