Ny gren kanske?

Under två veckor har jag under innomhusträningarna tränat Keep i appellens budföring. Blir inte direkt några avstånd när man är innomhus men man kan fila destå mer på detaljerna och störningen. Jag har passat på att ta tag i denna träning då jag har haft bra träningskompisar att tillgå minst två gånger i veckan under en period nu, annars har jag varit feg och inte ens påbörjat inlärningen av detta moment. Dock så har det gått väldigt fort att få momentet klart, ca en och en halv vecka uppdelat på 3 st kvällar. Inte undra på att det jag älskar klickerträning ibland.

Idag tog pojkvännen och jag ut Keep för att testa det ute på lite avstånd, Keep sprang lätt 50 m skicka utan någon som helst stegring av avståndet (lite opedagogiskt men det gick riktigt bra ändå). Dock hade vi inte lämna husse tendensen lite grann men det släpper nog. Dock tyckte vi alla tre att detta var en otroligt rolig aktivitet så vi började fundera över om man skulle börja träna lite mer avancerat och satsa på rapport tillsammans.

Dock är det en svårighet med detta, rapport är en gren jag aldrig gått kurs i och som jag bara har vag information om. Funderar på om man känner någon som skulle vilja vissa mig hur det går till lite mer än att det är en lång budföring. Hej Camilla;-) Eller om det finns fler där ute som skulle vara intresserade av att ta in en duktig rapport instruktör och ha en kurs till självkostnads pris?


Leave a Reply